Ole Gunnar Solskjaer valitsi ottelun miehen Manchester Unitedin voiton jälkeen Tottenhamista

Ole Gunnar Solskjaeriin kohdistuva paine helpotti, kun Manchester United voitti Tottenhamin

Ole Gunnar Solskjaeriin kohdistuva paine helpotti Manchester Unitedin voiton jälkeen Tottenhamista (Pennsylvania)

Ole Gunnar Solskjaer valitsi Scott McTominayn parhaaksi pelaajaksi Manchester Unitedin 3-0-voitossa Tottenham Hotspurista lauantaina.

Solskjaerin joukkue antoi täydellisen vastauksen viime viikonlopun Liverpoolille 5-0-tappion jälkeen, kun Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani ja Marcus Rashford tekivät maalin mukavassa voitossa Tottenhamista.

Ronaldo valittiin ottelun pelaajaksi loistavan maalin ja erinomaisen pelin jälkeen valmistautuessaan Cavanin ponnisteluihin toisella puoliajalla.

Mutta Solskjaer uskoo, että McTominay oli Unitedin paras esiintyjä.

Kun kysyttiin McTominayn suorituksesta ottelun jälkeen, Solskjaer vastasi: “Ottelun mies minulle, mailin päässä.

Tämä on Scott, jonka olemme nähneet monta kertaa aiemmin. Hänellä on ollut vamma, hänelle on tehty leikkaus tällä kaudella, mutta tänään hän oli mielestäni aika siisti.

“Hän voittaa taklauksissaan, ajaa eteenpäin, pitää pallon yksinkertaisena, muuttaa pelin kulkua, laukaisee eräitä potkuja, joten hän on ehdottomasti paras.”

Ole Gunnar Solskjaer sanoo, että Scott McTominay oli ottelun mies mailin päässä Manchester Unitedin voitosta Tottenhamista

Ole Gunnar Solskjaer sanoo, että Scott McTominay oli ottelun paras mies “mailin verran” (Getty)

Solskjaer sai myös valtavan sysäyksen pelaajiensa vastauksesta, kun United päätti pelata kolmen miehen puolustuksessa Tottenham-matkallaan.

“Tänään käyttämämme taktiikan takana on monia asioita”, Solskjaer sanoi.

‘Mutta yksi on tietysti vankkaus. Pystyimme saamaan Rafaelin ison iskun takaneljän keskelle, koska tarvitsimme puhtaan pelin. Meidän piti hallita peliä pallolla ja teimme sen.

Edinson ja Cristiano pelasivat yhdessä etupuolella, ja saimme tarjouksen laitapuolustajalta, joten tänään tuntui, että tämä toimi ja mikä toimisi.

Tietenkin, kun vaihdat kolmeen takapelaajaan etkä saa pisteitä, joudut tarkastelun alle. Mutta tunsimme sen toimivan, valmentajat tekivät erittäin hyvää työtä panessaan sen paikoilleen.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts