Peter Schmeichel kehuu Aaron Ramsdalea hänen pelastuksestaan ​​Arsenalin voiton jälkeen Leicester Citystä

Aaron Ramsdale pelasi loistavan torjunnan, kun Arsenal voitti Leicester Cityn

Aaron Ramsdale pelasi loistavan torjunnan Arsenalin voitossa Leicester Citystä (Getty)

Peter Schmeichel ajattelee Aaron Ramsdalen torjunta Arsenalin 2-0-voitossa Leicester Citystä on yksi parhaista, mitä hän on nähnyt vuosiin.

Gabriel ja Emile Smith Rowe sinetöi voiton Arsenalille, joka on nyt Valioliigassa viidentenä ja on nyt voittamaton yhdeksässä ottelussa kaikissa kilpailuissa.

Mutta Mikel Artetan joukkue sai myös Ramsdalen kiitoksen heidän 30 miljoonan punnan kesäsopimuksesta, joka teki jälleen vaikuttavan suorituksen maalissa.

23-vuotiaan pelaajan suurin pelastus tuli ensimmäisellä puoliajalla, kun hän teki akrobaattisen pysähdyksen estääkseen James Maddisonin vapaapotkun, ennen kuin juoksi nopeasti torjuakseen Jonny Evansin jatkoponnistelut.

Schmeichel, entinen Manchester Unitedin maalivahti, kehui Ramsdalea ottelun aikana ja twiittasi: “Paras torjunta, jonka olen nähnyt Ramsdalen vuosiin.”

Kysyttäessä hänen pelastuksestaan ​​Maddisonilta ottelun jälkeen, Ramsdale vastasi: “Maddison on paras vapaapotkun tekijä ja olen kohdannut hänet useita kertoja.

Se oli vain yksi niistä päivistä, jolloin pelastin kaiken, mitä kasvoilleni heitettiin ja pojat estivät minua. [the rest of] Heidän kanssaan.’

Arteta oli myös täynnä kiitosta Ramsdalen taklauksesta Arsenalin yleissuoritukseen nähden.

Katsoin juuri kuvat, ne olivat mahtavia. “Hän pelasti heidät molemmat”, sanoi Arsenalin manageri.

Aaron Ramsdalella oli jälleen loistava suoritus Arsenalia vastaan

Toinen hieno esitys Aaron Ramsdalelta Arsenalia (Getty) vastaan

Ne hetket, yksittäiset toimet, joita he tarvitsevat.

Olemme luoneet heille paljon ongelmia. Jatkoimme peliä 1-0 jälkeen ja teimme toisen maalin. Tiesimme, että he muuttuvat ja tulevat luoksemme. Oli hetkiä, jolloin emme pystyneet hallitsemaan tilanteita tarpeeksi hyvin, mutta viimeisen 20 minuutin aikana säätimme asioita ja otimme pelin hallinnan takaisin.

Meidän on jatkettava. Emme tehneet mitään – voitimme kaksi peliä ja haluamme parantaa. Siinä on paljon positiivista, mutta paljon parannettavaa.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts