Roy Keane on kuvaillut kahta Manchester United -tähteä häpeäksi ja toista “ei tarpeeksi hyväksi” seuralle.

Leicester City - Manchester United - Englannin Valioliiga

Aaron Wan-Bissaka on joutunut Roy Keanen tulen kohteeksi (Kuva: Getty Images)

Roy Keane löi Manchester Unitedin puolustajat sanoivat, että Aaron Wan-Bissaka ei ollut tarpeeksi hyvä pelaamaan seurassa ja kutsuivat Harry Maguiren ja Luke Shawin esityksiä Liverpoolia vastaan ​​viime viikolla “häpeäksi”.

Red Devilsin entinen kapteeni muisteli Liverpoolin 5-0-tappiota Old Traffordilla ja oli hämmästynyt puolustuksen epäpätevyydestä.

Victor Lindelof oli yksi neljästä puolustajasta viime sunnuntaina, jotka pakenivat irlantilaisten vihalta, mutta Maguire, Shaw ja Wan-Bissaka tuhoutuivat.

Keskikenttäkaksikko Fred ja Scott McTominay oli Kanen säteellä, mutta kenties Wan-Bissaka joutui pahimman kritiikin kohteeksi, koska hän syytti häntä siitä, ettei hän ollut tarpeeksi hyvä pelaamaan Manchester Unitedissa.

“Unitedilla on paljon lahjakkaita pelaajia eteenpäin, mutta paljon puolustavia pelaajia, he ovat molemmat keskikentällä ja ilmeisesti suuria kysymysmerkkejä keskikentällä”, Kane sanoi Sky Sportsille.

“Maguire ja Shaw viime viikolla olivat häpeä, ehdoton häpeä seuralle. Ja nämä ovat vakiintuneita kansainvälisiä jalkapalloilijoita.

Manchester United - Liverpool - Englannin Valioliiga

Luke Shawlla ja Harry Maguirella oli kauhea iltapäivä Liverpoolia vastaan ​​viime viikonloppuna (Kuva: Getty Images)

“Wan-Bissaka, en usko [Crystal] Palace tuo hänet nyt takaisin, hän ei ole tarpeeksi hyvä Manchester Unitedille. En tunne palloa tai päätöksentekoa.

Ole Gunnar Solskjaer vastasi heikkoon puolustussuoritukseen Liverpoolia vastaan ​​vaihtamalla kolmeen puolustukseen Tottenham-matkalla lauantaina, kun Raphael Varane palasi loukkaantumisesta liittyäkseen Maguiren ja Lindelofin puolustukseen.

Shaw ja Wan-Bissaka säilyttivät paikkansa joukkueessa, mutta pelasivat keskuspuolustajarooleja Pohjois-Lontoossa.

lisää: Cristiano Ronaldo “nolo” Manchester Unitedin tasosta Ole Gunnar Solskjaerin johdolla

LISÄÄ: Italian legenda Arrigo Sacchi lähettää Antonio Contelle viestin Manchester Unitedin siirrosta, kun Ole Gunnar Solskjaer taistelee työpaikan pelastamiseksi.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts