Roy Keane pilkkaa “robottia” Harry Maguirea Manchester Unitedin kapteenin vaikutelmalla

Manchester United - Liverpool - Englannin Valioliiga

Roy Keane pilkkasi Harry Maguirea televisiossa (Kuva: Getty Images)

Roy Keane ei usein esiinny kenenkään muuna, mutta hän teki parhaansa Harry Maguire -lähetyksessä lauantaina TV:ssä, jossa hän syytti Manchester Unitedin kapteeni “kuin robotti”.

Kane on kritisoinut Manchester Unitedin persoonallisuuden ja luonteen puutetta Liverpoolin viime viikolla tekemän 5-0 nöyryytyksen jälkeen.

Maguirea on arvosteltu vakavasti, kuten myös Luke Shaw ja Aaron Wan-Bissaka, mutta irlantilainen on matkinut vain Leicester Cityn entistä keskuspuolustajaa.

Red Devilsin entinen kapteeni on syyttänyt nykyistä kapteenia persoonallisuuden ja tunteiden puutteesta, mutta myös sanonut, että hänen täytyy saada pelityylinsä kuntoon äskettäisen muodon laskun keskellä.

“Se mitä Man Unitedilla on aina ollut vuosien varrella, lahjakkaiden pelaajien lisäksi heillä on ollut pelaajia, joilla on luonnetta ja luonnetta”, Kane kertoi Sky Sportsille. En näe häntä tässä ryhmässä.

Kuulin Maguiren puhuvan viikon aikana, hän oli kuin robotti.

‘oli kuin [adopts English accent]: “Voi, pyydän anteeksi faneilta.” Sen takana ei ole tunteita.

Katso Kanen vaikutelma Maguiresta alla olevasta videosta.

“Ja nämä kaverit ovat poissa hyvistä Englannin EM-kisoista, he ovat tulleet ennen isoihin otteluihin. Shaw on palannut vanhoihin tapoihinsa muutama vuosi sitten.

Ja taas, olen kyllästynyt tähän ottelun jälkeiseen keskusteluun ja anteeksipyyntöön.

Harry Maguire puhuu tarpeesta työskennellä yhdessä ryhmänä. Ei. Sinun on järjestettävä pelisi. Jos aiot olla tämän ryhmän johtaja, sinun on saatava perusasiat oikein ja tehtävä oma asiasi.

Ihmiset sanovat jatkuvasti, että hän ei ehkä ole kunnossa. Ei ehkä kelpaa?

Hän jätti maalin Leicesteriä vastaan ​​muutama viikko sitten, eikä sillä ollut mitään tekemistä kunnon kanssa. Se johtui ammattitaidon puutteesta, työnsä puutteesta.

Maguire on kamppaillut muodostaan ​​sen jälkeen, kun hän loukkaantui Aston Villaa vastaan ​​viime kuussa (Kuva: Rex/Shutterstock)

Toinen entinen Man United -tähti, Paul Parker, vaati Maguiren sulkemista Tottenham Hotspurin matkan ulkopuolelle lauantai-iltana, ja se oli hänen kamppailunsa viime aikoina.

Englannin tähti piti paikkansa, vaikka Ole Gunnar Solskjaer auttoi keskuspuolustuksessa ja muutti kolmesta keskuspuolustukseen, ja Raphael Varane palasi loukkaantumisesta liittyäkseen Maguiren ja Victor Lindelofin joukkoon.

LISÄÄ: Anthony Martialin vaimo kiistää Ole Gunnar Solskjaerin Manchester Unitedin loukkaantumissyytteet

LISÄÄ: Roy Keane kutsui kahta Manchester United -tähteä häpeäksi ja toiseksi “ei tarpeeksi hyväksi” seuralle

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts