Sergio Aguero vietiin sairaalaan loukkaantuttuaan Barcelonan arvonnassa

Barcelona - Deportivo Alaves - LaLiga Santander

Sergio Aguero vaihdettiin ottelun ensimmäisellä puoliskolla Camp Noulla (Kuva: Getty Images)

Sergio Aguero joutui ulos pelin ensimmäisellä puoliskolla Barcelona solmi Alavesin lauantai-iltana ja lähetti hänet sairaalaan tutkimuksiin rintavamman ja ilmeisesti hengitysvaikeuksien jälkeen.

Aguero oli aloittamassa ensimmäistä kertaa Camp Noulla, mutta siellä oli häiritseviä kohtauksia, kun hän meni maahan ensimmäisen puoliajan lopulla puristaen rintaansa ja kurkkuaan.

Lääkäriryhmä ryntäsi kentälle tuoden paarit mukanaan, mutta Aguero oli jälleen jaloillaan ja pääsi poistumaan kentältä omin voimin, ja tilalle tuli Philippe Coutinho usean minuutin hoidon jälkeen.

Huolet kuitenkin säilyivät ja 33-vuotias vietiin sairaalaan lisätutkimuksiin ongelman syyn selvittämiseksi.

El Chiringuiton raportit viittaavat siihen, että entinen Manchester Cityn hyökkääjä on “hyvä” ja matka sairaalaan oli vain varotoimenpide, mutta se oli kuitenkin huolestuttava skenaario.

Barcelonan B-joukkueen valmentaja Serge Barguan vastasi ensimmäisestä ottelusta sen jälkeen, kun Ronald Koeman erotettiin valmentajan tehtävästä.

Memphis Depay teki ottelun ensimmäisen maalin 49 minuutin jälkeen, mutta johto ei kestänyt kauan, sillä Luis Rioja tasoitti jo kolmen minuutin jälkeen.

Tasapeli jättää Barcelonan liigassa yhdeksännelle sijalle kahdeksan pisteen jäljessä liigan johtavaa Real Madridia, kun se on tehnyt vain 16 pistettä ensimmäisestä 11 ottelusta.

Aguero pelasi viidettä otteluaan Barcelonassa sen jälkeen, kun hän siirtyi Manchester Citystä kesällä.

Lähes vuosikymmenen Valioliigassa tuotteliaan maalinteon jälkeen Aguero on tehnyt tähän mennessä yhden maalin Barcelonalle ja toivoo voivansa palauttaa kuntonsa mahdollisimman pian parantaakseen pisteennätyksiään Espanjassa.

LISÄÄ: Barcelonan legenda Rivaldo puhuu Antonio Contesta Ole Gunnar Solskjaerin tilalle Manchester Unitedissa

Lisää: Arsenalin valmentaja Mikel Arteta vastaa kysymykseen Barcelonan työstä Ronald Koemanin potkuttamisen jälkeen

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts