Thomas Tuchel selittää, mitä Reece James tekee “kuin hevonen” hämmästyttävän Chelsea-kiinnityksensä jälkeen

Newcastle United x Chelsea - Englannin Valioliiga

Rhys James teki kaksi maalia Chelsean 3-0-voitossa Newcastlesta lauantaina (Kuva: Getty Images)

Reece James teki unohtumattoman tuplauksen Chelsean 3-0-voitto Newcastle Unitedista lauantai-iltapäivänä sai valmentajan Thomas Tuchelin sanomaan: “Hän ampuu kuin hevonen.”

Englannin maajoukkuepelaaja pelasi kaksi upeaa muotoa, yksi kummallakin jalalla, jolloin Blues johti St James’ Parkissa 65 minuutissa ja tuplasi sen 12 minuuttia myöhemmin.

Kun Liverpool kohtasi kotonaan Brightonin ja Manchester City kärsi kotitappion Crystal Palacelle, se oli loistava päivä Chelsealle, joka vahvisti johtoaan Valioliigan kärjessä.

Kun kysyttiin, käyttääkö James tuntikausia laukauksensa harjoittelemiseen, Tuchel näytti aluksi kehuvan muita pelaajia, mutta antoi sitten epätavallisen kohteliaisuuden laitahyökkääjälle vertaamalla häntä hevoseen.

– Tämä on monimutkainen ottelu, enkä usko, että Reese voi tehdä maalin, jos Callum [Hudson-Odoi] Ei tippumista ja kylmää [Ben Chilwell] Avaruus avautuu.

Newcastle United x Chelsea - Englannin Valioliiga

Thomas Tuchel oli iloinen Rhys Jamesin esityksestä St James’s Parkissa (Kuva: Getty Images)

“Meillä on Kai [Havertz] avaruushyökkäys sitten robin [Loftus-Cheek]. Tästä syystä hyökkääjämme uhraavat joskus tilaa. Meidän ei tarvitse harjoitella ammuntaa Reesen kanssa, hän ampuu kuin hevonen.

Tuchel on lisännyt selkänsä merkitystä, ja Ben Chilwell on myös tehnyt säännöllisesti maaleja vasemmasta laidasta viime viikkoina.

“Reese pääsee sisään, se ei ole ongelma”, hän sanoi. “Kaikista tiloista, joista haluamme hyökätä, meillä on kaikki pelaajat alueilla, joilla haluamme olla vaarallisia. Joten jos laitahyökkääjä odottaa leveästi, laitapuolustaja saa hyökätä puoleen tilaan.

Rhys Jamesista ja Ben Chilwellistä on tullut avainhenkilöitä Chelseassa (Kuva: Getty Images)

Luulen, että jokainen joukkue tekee tämän tässä järjestelmässä. Tarvitsemme laitapuolustajaa päästämään rangaistusalueelle lisätäksemme maalintekomahdollisuuksia ja luodaksemme maalipaikkoja. Ensimmäinen maali oli Callumin loistava syöttö vasemmalla laidalla. Robben saapui, Kai oli rangaistusalueella, ja sitä tarvitaan lopulta saadakseen levypallon ja mahdollisuuden maalintekoon.

“Reese otti sen loistavasti.”

Chelsea palaa peliin tiistai-iltana Malmössä Mestarien liigassa ennen kuin isännöi Burnleya Valioliigassa ensi lauantaina.

lisää: Thomas Tuchel kehottaa Chelseaa keskittymään Manchester Cityn ja Liverpoolin pisteiden menettämisen jälkeen

LISÄÄ: Mason Mount jättää väliin Chelsean ottelun Newcastle Unitedin kanssa sairauden vuoksi

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts