Antonio Rudiger antaa keskeisen päivityksen Chelsean tulevaisuudesta irtautumishuhujen keskellä

Antonio Rudiger katsomassa Chelsean Valioliigan ottelua Newcastlen kanssa

Chelsean puolustaja Antonio Rudigerista tulee vapaa agentti ensi kesänä (Kuva: GETTY)

Chelsean tähti Antonio Rudiger on vahvistanut, että neuvottelut mahdollisesta sopimuksen uusimisesta ovat käynnissä, ja on vakuuttanut faneille olevansa “onnellinen” seurassa.

Rudiger, 28, on poissa sopimuksesta kauden lopussa, joten hän voi vapaasti puhua ulkomaisille joukkueille tammikuun alussa mahdollisesta muuttamisesta pois Stamford Bridgestä.

Paris Saint-Germain, Real Madridin, Bayern Münchenin ja Liverpoolin uskotaan kaikkien katsovan tilannetta ja voisivat ryhtyä toimiin Saksan maajoukkueen hyväksi, joka oli avainroolissa Chelsean tiellä kohti kunniaa Mestarien liigassa viime kaudella.

Guardianille puhuessaan entinen Stuttgartin ja Roman keskuspuolustaja antoi kuitenkin tähän mennessä suurimman vihjeensä siitä, että hän näkee pitkän tähtäimen tulevaisuutensa Länsi-Lontoossa.

“Tärkeintä on, että olen onnellinen täällä”, Rudiger sanoi.

Luulen, että jos ihmiset katsovat sitä, he näkevät, että olen onnellinen. Sopimuksen tilasta puhun seuran kanssa. Tämä ei kuulu kenenkään korviin.

“Sanoin sen tapahtuvan euron jälkeen – keskusteluja käydään. Marinan välillä oli keskustelu [Granovskaia, a Chelsea director] ja agenttini.

Meillä on tilanne, jossa olemme juuri nyt, eikä minulla ole mitään tekemistä kaiken spekuloinnin kanssa. Tämä ei ole mielessäni.

“Keskityn siihen, mitä teen, koska siksi herään joka aamu.”

Antonio Rudiger kättelee Thomas Tuchelia Chelsean ja Manchester Cityn kohtaamisen jälkeen

Saksan maajoukkueen pelaajalle on tarjottu runsas uusi tarjous Länsi-Lontoossa (Kuva: GETTY)

Chelsea loi Jules Kounde, Matthijs de Ligt ja Pau Torres ovat siirtotoivelistallaan valmistautuessaan Rudigerin ja Andreas Christensenin mahdollisiin lähtöihin.

Thomas Tuchel kuitenkin toivoo edelleen pitävänsä maanmiehensä Rudigerin, jolle kerrotaan tarjotun 140 000 puntaa viikossa Stamford Bridgellä.

Toivon, että he löytävät ratkaisuja, mutta eivät vain valmentajien ja pelaajien välillä, mitä toivomme, ja siksi se on tällä hetkellä seuran, pelaajien ja agentin välillä.

Toivottavasti he löytävät ratkaisun, ja voin sanoa, että se pelaa erinomaisesti, erittäin johdonmukaisesti pitkään ja erittäin korkealla tasolla.

“Tunnen hänet rauhallisena ja erittäin keskittyneenä, eikä se ole hänelle häiriötekijä”, Chelsean valmentaja sanoi toimittajille viime kuussa.

“Joten kaikki on paikallaan, anna asioille niiden tarvitsema aika. Joskus se vaatii vähän kauemmin, joskus asiat ovat todella nopeita.

Ei uutisia minun puoleltani, uskon, että Tony tuntee olonsa erittäin hyväksi Chelseassa, tuntee joukkuetoveriensa kunnioituksen ja tuntee olevansa tärkeä joukkueessa ja joukkueessa.

“Hän on ansainnut sen, koska hän voi hyvin, hän tuntee fanien rakkauden pelatessaan. Hän on Euroopan vahvimmassa liigassa, isossa seurassa, joten ei ole montaa syytä muuttaa sitä.

LISÄTIETOJA: Thomas Tuchel vertaa Reiss Jamesia hevoseen loistavan ahdin jälkeen Chelsean voitossa Newcastlesta

LISÄÄ: Thomas Tuchel kehottaa Chelseaa keskittymään Manchester Cityn ja Liverpoolin pisteiden menettämisen jälkeen(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts