Arsenal-legenda Ian Wright ylisti “fantastista” Aaron Ramsdaletta Leicesterin voiton jälkeen

Leicester City - Arsenal - Englannin Valioliiga

Aaron Ramsdale näytteli Arsenalin voitossa Leicesteristä King Power Stadiumilla (Kuva: GETTY)

Ian Wright piti erityisen kehuja Aaron Ramsdalelle Arsenalin 2-0-voiton jälkeen Leicesterille ja kutsui hänen hämmästyttävää taukoaan kieltääkseen James Maddisonin “kauden pelastuksen”.

Gabriel Magalhaes ja Emile Smith Rowe tekivät maalin, jolloin Arsenal johti kahden maalin johtoon 18 minuutissa, ja vieraat keräsivät kolme pistettä ja nousivat Valioliigan taulukossa kuudenneksi.

Kesän sopimus Ramsdale teki joukon vaikuttavia torjuntoja päästäkseen pois King Power Stadiumilta puhtaalla maalilla Foxesin turhautuessa hyvän toisen puoliajan suorituksen jälkeen.

Peter Schmeichel – jonka poika Kasper osui verkkoon kentän toisessa päässä – sanoi, että Ramsdalen nopea torjunta estää Maddisonin vapaapotkun 43. minuutilla oli paras, mitä hän on nähnyt vuosiin, sekä Mikel Arteta että Brendan Rodgers. Hän kehui maalivahdin loistavaa näyttöä ottelun jälkeen.

Yllättävää nousi esiin, kun Arsenal käytti 30 miljoonaa puntaa Ramsdaleen jälleen elokuussa, mutta seuran legenda Wright uskoo, että maalivahti on hiljentänyt skeptikot, kun hän otti ruorin Bernd Lenolta Arsenalin ykkösenä.

“Puhumme henkilöstä, jolle naurettiin”, Wright sanoi BBC Todaylle.

Arsenal pilkkasi maksavansa hänelle vain siksi, että hän on 23-vuotias maalivahti, joka on viettänyt Valioliigassa kaksi kautta. Mielestäni hän laittoi sen hyvään kuntoon.

Sen jakelu on erittäin mukavaa. Luottamus, jonka hän toi tähän pukuhuoneeseen ja [Alexandre] Lacazette myös. Rakastan Lacazetten pelaamista, koska tiedät, että sinulla on maalivahti, joka voi lyödä häntä. Vain mahtavaa.

Leicester City - Arsenal - Englannin Valioliiga

Ramsdale valittiin Ottelun mieheksi loistavasta näytelmänsä Leicesterissä (Kuva: GETTY)

Ramsdalen torjunnassa Madisonin kieltämiseksi vähän ennen puoliaikaa Wright lisäsi: “Se pelastaa kauden. Se on hienoa.

Hänellä on myös onni sen jälkeen, koska Jonny Evans pärjää hyvin, mutta hänellä oli onnea. Voi luoja, tämä on hämmästyttävää!

Leicesterillä oli se ajanjakso, jolloin he itse asiassa kohtasivat Arsenalin toisella puoliskolla, jolloin Arsenal saattoi hajota, koska he ovat nuori joukkue, joka menee edelleen eteenpäin ja he ovat pelanneet loistavasti myös siellä pitääkseen Arsenalin pelissä. .

“Se näytti valtavalta.”

Kysymykseen, työntäisikö Ramsdale Jordan Pickfordin Englannin maajoukkueen ensimmäiseksi maalivahtiksi, entinen Arsenalin hyökkääjä vastasi: “Epäilemättä, varsinkin nuorena miehenä.”

Arsenal nautti elpymisestä surkean kauden alun jälkeen, kun Mikel Artetan miehet olivat voittamattomia yhdeksässä viimeisessä ottelussaan kaikissa kilpailuissa.

Pohjois-Lontoon seura voi nousta taulukossa kolmanneksi kukistamalla matalan Watfordin Emiratesissa ensi viikonloppuna.

Lisää: Mikel Arteta käsittelee William Saliban tulevaisuutta Arsenalissa lainattuaan Marseillessa

Lisää: “Voit loukata minua vielä!” Manchester Unitedin valmentaja Ole Gunnar Solskjaer vastasi täydellisesti, kun fanit keskeyttivät ottelun jälkeisen haastattelun.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts