Chelsea: Jorginho selittää, miksi hän ei tehnyt kolmoispotkua Reece Jamesille

Italialainen teki myöhään rangaistuspotkun lauantain voitossa (Kuvat: Chelsea TV/Getty)

Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginho teki selväksi, että hänen joukkuetoverinsa Reece James ei pyytänyt joukkueen myöhästymisrangaistusta lauantain Newcastlen 3-0-voitossa, vaikka hän teki hattutempun.

Länsi-Lontoon pelaajat hallitsivat matkaansa St James’ Parkiin, vaikka heidän täytyi odottaa toiselle puoliajalle ratkaisevan läpimurron löytämiseksi, kun oikeanpuoleinen James kiertyi vasenjalkaisen laukauksen verkkoon.

Tuskin 10 minuuttia myöhemmin hän teki lähes identtisen ponnistelun, tällä kertaa oikealla jalallaan, saadakseen pelin tehokkaasti pöydälle pöydän kärkeen nouseville bluesille.

Jorginho poistaa Reece Jamesin rangaistuspotkun Chelsean voitossa Newcastlea vastaan

Jorginho teki rangaistuspotkun Chelsealle, vaikka James teki hattutempun (Kuva: Getty)

81. minuutilla, Kai Havertz kaadettiin, kun hän lahjoitti Chelsealle kolmannen maalin ylellisyyden, ja säännöllinen rangaistuspotkukilpailun tekijä Jorginho astui esiin torjumaan rangaistuspotkun tiukasti.

Mutta juuri ennen rangaistuspotkuaan italialainen keskusteli lyhyen Jamesin kanssa – joka oli hattutempusta – huolimatta siitä, että puolustaja ei ollut pyytänyt rangaistusta ja tarjosi vain tukeaan.

“Jos hän olisi kysynyt, olisimme keskustelleet, mutta hän ei”, Jorginho kertoi ESPN Brasilille ottelun jälkeen. “Hän tuli tukemaan minua.”

Puhuessaan Jamesin avausmaalista, Jorginho kertoi Chelsean verkkosivuille: “Hän on hämmästyttävä molemmilla jaloilla, joten hän avasi pelin meille ja se oli fantastinen, se oli hieno maali.”

James, joka teki maalin myös Norwich Cityä vastaan ​​viime viikonloppuna, oli iloinen tuplauksestaan ​​ja kertoi BBC Sportille: “Luulen, että ensimmäinen maali oli luultavasti paras maali heikommilta jaloiltani – se oli hyvä lopetus.

Reece James teki maalin Newcastle United vs Chelsea - Valioliigassa

James on ollut viime aikoina jännittävässä pistetilanteessa (Kuva: GETTY)

Tiesimme, että tänne tuleminen olisi kova peli. Meidän piti purkaa se osiin ja se vei paljon aikaa.

– Heidän seuransa kanssa on tapahtunut paljon kauden alun jälkeen, joten et koskaan tiedä, mikä heidän tyylinsä on, kun asiat ovat uutta.

Ohjaaja Thomas Tuchel sanoi Jamesin osumista: “Meidän ei tarvitse harjoitella ammuntaa Reesen kanssa, hän ampuu kuin hevonen!”

lisää: “Tunnen oloni onnelliseksi täällä” – Antonio Rudiger vähättelee Chelseasta lähteviä spekulaatioita

LISÄÄ: Thomas Tuchel kehottaa Chelseaa keskittymään Manchester Cityn ja Liverpoolin pisteiden menettämisen jälkeen

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts