Cristiano Ronaldo vastaa Manchester Unitedin kriitikoille Tottenhamin voiton jälkeen

Cristiano Ronaldo juhlii Edinson Cavanin kanssa Manchester Unitedin Valioliigan voitossa Tottenhamista

Manchester United teki kolme maalia Tottenham Hotspuria vastaan ​​Tottenham Hotspur Stadiumilla (Kuva: GETTY)

Cristiano Ronaldo väitti, ettei hän häirinnyt Manchester Unitedin viimeaikaista kritiikkiä sen jälkeen, kun seura toipui nöyryyttävästä tappiostaan ​​Liverpoolille ja voitti Tottenhamissa 3-0.

Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja, joka aloitti Edinson Cavanin rinnalla Tottenham Hotspurissa, rikkoi maalin upealla ilmalaukauksella 39. minuutilla.

Edinson Cavanin ja Marcus Rashfordin maalit pitivät punaiset paholaiset poissa näkyvistä toisella puoliajalla Hampaatonta Nuno Espirito Santon joukkuetta vastaan, ja vieraat pysyivät vakaana nappatakseen kolme pistettä ja nousevan Valioliigan viidenneksi pisteillä.

Ole Gunnar Solskjaer on ollut paineen alaisena Unitedin kauhistuttavan 5-0-kotitappion jälkeen koville kilpailijoille Liverpoolille, ja norjalainen kuvailee kokemustaan ​​jalkapallon “pimimpänä päivänä”.

Mutta lauantain voitto helpotti painetta United-pomossa hänen surkean viiden pelin tappion jälkeen yhdeksässä pelissä kaikissa kilpailuissa.

“Tiesimme ennen ottelua, että meillä on vaikea viikko”, Ronaldo kertoi Sky Sportsille.

Meillä oli tuloksia, joita emme odottaneet, joukkue oli paineen alla ja hieman surullinen, mutta tänään tiesimme, että vastaamme. Pelasimme hyvin.

Tehtäväni on auttaa joukkuetta kokemuksellani, tavoitteillani ja ohittamisellani, ja tein sen tänään – olen siitä niin iloinen.

Joukkueelta se oli uskomaton suoritus. Toivottavasti tällä kertaa olemme vaihtaneet sivua. Monet ihmiset eivät viittaa vain valmentajaan, vaan myös pelaajiin.

Luulen, että jotain tapahtui syystä, ja meidän pitäisi olla onnellisia tänä iltapäivänä. se on normaalia [criticism]Klubi on erittäin suuri.

Kritiikki on niin mahtavaa, se on aina olemassa. Se ei haittaa minua, tiedän, että yhtenä päivänä olemme täydellisiä ja toisena päivänä paskaa.

“Joskus elämä on tällaista ja meidän täytyy käydä läpi huonoja hetkiä.”

Cristiano Ronaldo juhlii Manchester Unitedin maalia Tottenhamia vastaan

Red Devils eteni voitolla Valioliigan taulukossa viidenneksi (Kuva: GETTY)

Solskjaer oli tyytyväinen Pohjois-Lontoon pelaajien reaktioon ja piti erityiskiitokset Scott McTominaysta ja nimesi Skotlannin keskikenttäpelaajan ottelun mieheksi.

Minulle ottelun mies, mailin päässä.

Tämä on Scott, jonka olemme nähneet monta kertaa aiemmin. Hänellä on ollut vamma, hänelle on tehty leikkaus tällä kaudella, mutta tänään hän oli mielestäni aika siisti.

“Hän voittaa takoillaan, ajaa eteenpäin, pitää pallon yksinkertaisena, muuttaa pelin kulkua, laukaisee eräitä potkuja, joten hän on ehdottomasti paras.”

Toisella puoliajalla vaihtopelaaja säilytti malttinsa vahvistaakseen Unitedin johtoa 86. minuutilla (Kuva: Getty)

“Tänään käyttämämme taktiikkojen takana on monia asioita”, hän lisäsi.

‘Mutta yksi on tietysti vankkaus. Pystyimme saamaan Rafaelin kovan iskun takaneljän keskelle, koska tarvitsimme puhtaan pelin. Meidän piti hallita peliä pallolla ja teimme sen.

Edinson ja Cristiano pelasivat yhdessä etupuolella, ja saimme tarjouksen laitapuolustajalta, joten tänään tuntui, että tämä toimi ja mikä toimisi.

Tietenkin, kun vaihdat kolmeen takapelaajaan etkä saa pisteitä, joudut tarkastelun alle.

“Mutta tunsimme sen toimivan, valmentajat ovat tehneet erittäin hyvää työtä saadakseen sen paikoilleen.”(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts