Harry Redknapp sanoi, että Manchester United -tähti Roy Keane olisi täydellinen lisä Ole Gunnar Solskjaerin valmennustehtäviin.

Tottenham Hotspur - Manchester United - Englannin Valioliiga

Manchester United, jota johtaa Ole Gunnar Solskjaer, voitti Tottenham Hotspurin ja sijoittui Valioliigassa viidenneksi (Kuva: GETTY)

Harry Redknapp uskoo, että Ole Gunnar Solskjaerin olisi viisasta lisätä Roy Keanen kaltainen säälimätön hahmo Manchester Unitedin valmentajakuntaansa.

United kärsi yhden Valioliigan aikakauden tuskallisimmista tappioista, kun hän hävisi viime viikonloppuna kotonaan 5-0 koville kilpailijoille Liverpoolille, mutta toipui eilen Tottenhamista 3-0.

Voitto nosti Red Devilsin viidenneksi Valioliigan taulukossa ja helpotti Solskjaeriin kohdistuvaa kurjaa viiden pelin tappioputkea kaikissa kilpailuissa yhdeksässä pelissä.

Norjalainen tietää kuitenkin, ettei hänen joukkueensa ole vielä selvinnyt metsästä, sillä Manchester Cityn “meluiset naapurit” nousevat Valioliigan seuraavan divisioonan kärkeen Mestarien liigan ottelunsa jälkeen tiistai-iltana Atalantan kanssa.

Redknapp, Tottenhamin entinen pomo, on tehnyt vaikutuksen Solskjaerin edistymisestä hänen kolmivuotiskautensa aikana Old Traffordissa, mutta uskoo, että Unitedin päävalmentaja voisi tehdä työstään hieman helpompaa lisäämällä korkean profiilin valmennusta, joka kääntää hänen huonosti suoriutuneen puolensa pois.

“Viime viikolla oli erittäin mielenkiintoista kuulla kaikkien asiantuntijoiden puhuvan Olen asemasta Manchester Unitedissa”, hän kertoi TalkSPORT:lle.

Menin Graeme Sounessin kanssa, mielestäni hän tarvitsee vähän apua. En sano, että hänen henkilökuntansa ei olisi hyviä, hyviä tyyppejä, mutta he pitävät minua erittäin hiljaisena ryhmänä.

Tunnen Michael Carrickin erittäin hyvin, ja rakastan Michaelia, hän on loistava jalkapalloilija ja upea ihminen, ja hänen ympärillään on muita ihmisiä.

Joskus ei voi pelätä ajatella, että pientä apua on tulossa, autat minua ja autat joukkuetta.

Luulen vain, että hän tarvitsee jonkun muun, toisenlaisen [character] Hänen vieressään ryhmässä auttamaan heitä. Hän näytti viime viikolla yksinäiseltä ihmiseltä, joka seisoi tuossa saumassa.

Tiedätkö kenet otan Manchester Unitediin? Kaikki pitävät minua täysin hulluna, mutta minä hankin Roy Keanen.

“Jos olisin prim, olisin ajatellut itsekseni, että hän ei sotkeutuisi ja ratkaisisi yhden tai kaksi.”

Roy Keane juhlii Manchester United -joukkuetoverinsa Ole Gunnar Solskjaerin kanssa

Kane oli Solskjaerin kapteeni Unitedissa (Kuva: GETTY)

Redknapp sanoo, että asiantuntijat ja fanit usein “pysähtyvät” taktiikoihin ja ajattelevat, että Kanen kaltainen kova hahmo voisi saada Unitedin pelaajat työskentelemään kovemmin harjoituksissa ja ottelupäivinä.

Hän lisäsi: “Mielestäni yksi tai kaksi heistä on todella heikkoja, joukkue on melko lähellä pohjaa tilastoissa ja haasteissa, ja he tarvitsevat jonkun, joka tulee sanomaan: “Kuuntele, unohda kaikki tämä painostaminen ja kaikki nämä erilaiset taktiikat, kun menetät pallon, juokse sen taakse, tee taklauksia.

Se on todella perustavaa. Me kaikki innostumme erilaisista taktiikoista ja ideoista, mutta heidän suurin ongelmansa on selvästi se, että he eivät työskentele tarpeeksi lujasti.

“Heidän täytyy alkaa työskennellä lujasti pallon kanssa ja ilman palloa.”

lisää: Manchester Unitedin tähti Marcus Rashford oli “raivoissaan” Ole Gunnar Solskjaerille Tottenhamia vastaan, väittää Owen Hargreaves.

LISÄÄ: Cristiano Ronaldo erotti Manchester Unitedin kriitikot voitettuaan Tottenhamin(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts