Ian Wright kehuu lainattua Chelsean jäsentä Patrick Vieira Conor Gallagheria

Ian Wright kehuu lainattua Chelsean jäsentä Patrick Vieira Conor Gallagheria

Nuorukainen teki toisen vaikuttavan esityksen Manchester Cityä vastaan ​​(Kuvat: Getty)

Crystal Palacen valmentaja Patrick Vieira ja Arsenalin legenda Ian Wright ovat ylistäneet Chelsean lainattua Conor Gallagheria hänen täydellisen suorituksensa jälkeen Manchester Cityä vastaan.

21-vuotias pelaaja on nauttinut loistavasta urasta toistaiseksi lainalla Selhurst Parkissa ja tehnyt isäseuralleen valtavan palveluksen tekemällä maalin ja avustamalla Etihadissa, kun Palace teki järkyttävän 2-0-voiton.

Gallagher varasti pallon pallosta Aymeric Laportelle viidennellä minuutilla ennen Wilfried Zahan tasoittamista avauserässä, tehden samalla hurjan myöhäisen maalin, joka sinetöi kolme pistettä.

Conor Gallagher tekee maalin Manchester City-Crystal Palace -ottelussa - Englannin Valioliiga

Gallagher teki jälleen vaikuttavan esityksen Palacelle (Kuva: GETTY)

Sen lisäksi, että Gallagher teki vaikutuksen viimeisellä kolmanneksella, hän kääntyi takaisin ja työskenteli kovasti häiritäkseen Cityn pelaajia ja Harrya, ja Wright valitsi nuoren pelaajan seuraavaksi.

Puhuessaan tämänpäiväisessä pelissä keskikenttäpelaajan osallistumisesta ensimmäiseen maaliin, Wright sanoi: “Se on siistiä Conor Gallagherilta, koska hän leikkasi Laporten vasemman jalan, hän haluaa hänen menevän sisään, bam! Pep sanoo, että he antoivat sen pois – ei, Palace veti. ne siihen.” Loukku.

“Katso taas Conor Gallagheria, hän on siirtymässä asemaan, jossa tiedämme Manchester Cityn rakastavan pelata tällä alueella, Bernardo Silva leikkii sen uudelleen. Ja he tekivät sitä koko päivän, suunnitelma oli täydellinen. Hän oli kaikkialla paikkaan, hän teki kaiken.”

Palatsin päällikkö Vieiralta kysyttiin myös sekä Gallagherin että Zahan esityksistä, ja hän sanoi ottelun jälkeen: ”Mielestäni he molemmat, kuten muutkin pelaajat, työskentelivät todella kovasti.

Tiesimme, että tullessamme Cityyn emme saa hallintaa, joten meidän piti työskennellä hyvin joukkueena emmekä voineet sallia itsellemme, että yksi pelaaja ei olisi mukana puolustustyössä.

Ian Wright kehuu lainattua Chelsean jäsentä Patrick Vieira Conor Gallagheria

Gallagherilla on tällä kaudella kolme maalia ja kaksi syöttöä (Kuva: Getty)

“Olen todella iloinen Wilfriedin puolesta, hänen tekemästään maalista, mutta olen todella iloinen enemmän tavasta, jolla hän työskenteli muun joukkueen kanssa tehdäkseen Cityn vaikeaksi.”

Palace-tähti Zaha oli myös täynnä kiitosta Gallagherista ja kokee, että Chelsea-pelaajan saapuminen seuralle on antanut hänelle täydellisen pelimerkin.

Puhuessaan Cityä vastaan ​​tehdyn maalin jälkeen Norsunluurannikon maajoukkueen pelaaja sanoi:[Conor] Se tuo paljon energiaa. Ilmeisesti tarvitsin ihmisiä, joiden kanssa olla yhteydessä. Hän menee ylös ja alas, mikä tekee valtavan eron, kun hän nousee ylös ja auttaa.

lisää: Jorginho poistaa Reece Jamesin rangaistuspotkun Chelsean voitossa Newcastlea vastaan

LISÄTIETOJA: Thomas Tuchel vertaa Reiss Jamesia hevoseen loistavan ahdin jälkeen Chelsean voitossa Newcastlesta

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts