Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer vastasi täydellisesti, kun fanit keskeyttivät ottelun jälkeisen haastattelun.

Ole Gunnar Solskjaer on erinomainen sen jälkeen, kun Manchester United voitti Tottenham Hotspurin Valioliigassa

Manchester United nousi viidenneksi voittamalla Tottenham Hotspurin (Kuva: Getty)

Ole Gunnar Solskjaerilla oli hauska ilta, kun Manchester United toipui nöyryyttävästä tappiostaan ​​Liverpoolille ja selviytyi 3-0 Tottenham Hotspurissa.

Cristiano Ronaldo avasi maalin upealla maalilla 39. minuutilla, ennen kuin Edinson Cavani ja Marcus Rashford tekivät piilossa maalin hallitsevassa toisella puoliajalla Pohjois-Lontoossa.

Red Devils eteni Valioliigan taulukossa viidenneksi voitolla ja pisteillä ja helpotti tulessa olevaa Solskjaeriin kohdistuvaa painetta yhdeksässä pelissä kaikissa kilpailuissa viiden tappion kurjassa sarjassa.

Solskjaerin tulevaisuudesta on viime päivinä spekuloitu kiivaasti, ja Antonio Conte on vahvasti sidoksissa mahdolliseen vaihtoon, mutta norjalainen sanoi, että hän kohautti olkiaan “melusta” “vaikean viikon aikana”.

“Tärkeintä faneille, minulle ja pelaajille on, että kommunikoimme yhdessä”, hän kertoi BBC Sportille.

Tämä on ollut vaikea viikko minulle pelaajille, seuralle ja faneille. Pysyin kaukana suurimmasta osasta melusta. Mutta tiedät mitä siellä tapahtuu ja tiedät, että sinun on annettava esitys.

Joka kerta kun häviät pelin, se on maailman pahin tunne valmentajana. Tarvitsimme koko viikon työskennelläksemme tämän esityksen parissa.

Edinson Cavani ja Cristiano Ronaldo juhlivat Manchester Unitedin voittoa Tottenhamista

Veteraaniveteraanit Cavani ja Ronaldo tekivät ensimmäisen puoliajan maaleja (Kuva: GETTY)

Pirteä Solskjaer näki hauskan puolen, kun häntä pahoinpideltiin katsomoilta Tottenham Hotspurissa hänen ottelun jälkeisessä haastattelussaan MUTV:lle, mikä sulki yksilön tyylillä ja armolla.

“Voinko tehdä tämän haastattelun ja sitten voit pahoinpidellä minua jälkeenpäin, vai mitä?!” Unitedin valmentaja vastasi hymy huulillaan.

Solskjaer kiitti erityistä Scott McTominayta Unitedin voiton jälkeen ja nimesi skotlantilaisen keskikenttäpelaajan ottelun mieheksi.

“Ottelun mies minulle, maili”, hän sanoi.

Tämä on Scott, jonka olemme nähneet monta kertaa aiemmin. Hänellä on ollut vamma, hänelle on tehty leikkaus tällä kaudella, mutta tänään hän oli mielestäni aika siisti.

“Hän voittaa takoillaan, ajaa eteenpäin, pitää pallon yksinkertaisena, muuttaa pelin kulkua, laukaisee eräitä potkuja, joten hän on ehdottomasti paras.”

McTominay näytteli Unitedin voitossa (Kuva: GETTY)

Unitedista on tullut pääkaupungissa kolmiosoitin, kun Raphael Varane palasi vammolta ja aloitti Harry Maguiren ja Victor Lindelofin rinnalla, ja Solskjaer oli iloinen pelaajiensa vastauksesta.

“Tänään käyttämämme taktiikkojen takana on monia asioita”, hän lisäsi.

‘Mutta yksi on tietysti vankkaus. Pystyimme saamaan Rafaelin kovan iskun takaneljän keskelle, koska tarvitsimme puhtaan pelin. Meidän piti hallita peliä pallolla ja teimme sen.

Edinson ja Cristiano pelasivat yhdessä etupuolella, ja saimme tarjouksen laitapuolustajalta, joten tänään tuntui, että tämä toimi ja mikä toimisi.

Tietenkin, kun vaihdat kolmeen takapelaajaan etkä saa pisteitä, joudut tarkastelun alle.

“Mutta tunsimme sen toimivan, valmentajat ovat tehneet erittäin hyvää työtä saadakseen sen paikoilleen.”

LISÄÄ: Gary Neville turhautunut Manchester Unitediin Spursin upeasta voitosta huolimatta

LISÄÄ: Roy Keanella on taipumus “tylsään” ja “huonoon” Tottenham Hotspuriin voitettuaan Manchester Unitedin.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts