Manchester Unitedin tähti Marcus Rashford oli “raivoissaan” Ole Gunnar Solskjaerille Tottenhamia vastaan, väittää Owen Hargreaves.

Marcus Rashford juhlii tehtyään maalin Manchester Unitedille Tottenhamia vastaan ​​Englannin Valioliigassa

Marcus Rashford teki maalin korvattuaan Cristiano Ronaldon Manchester Unitedin voitossa (Kuva: Getty)

Owen Hargreaves ajattelee Marcus Rashford oli selvästi “raivoissaan”, kun Ole Gunnar Solskjaer päätti ajaa hänet vaihtopenkiltä Manchester Unitedin 3-0-voitossa Tottenhamista.

Rashford teki maalin kahdessa pelissä kahdessa pelissä palattuaan loukkaantumisesta aiemmin tässä kuussa, mutta Englannin maajoukkueen pelaaja ei onnistunut vaikuttamaan Unitedin surkeassa 5-0-tappiossa Liverpoolille ja joutui varmistamaan paikkansa Tottenham Hotspurin penkillä.

Sen sijaan Solskjaer valitsi Cristiano Ronaldon ja Edinson Cavanin 70-vuotiaan hyökkäyksen, ja rohkea Norjan joukkue teki ihmeensä, ja molemmat veteraanihyökkääjät voittivat mukavasti.

Rashford korvasi Ronaldon toisen puoliajan puolivälissä ja lisäsi vieraiden johtoa vain 15 minuutin jälkeen. Hän nappasi Nemanja Maticin upean syötön ennen kuin viimeisteli upealla maalilla Hugo Llorisin ohi.

Kysyttäessä, kuinka pettynyt Rashford oli, ettei hän missannut Red Devilsin avauskokoonpanoa, Hargreaves sanoi Premier League Productionsille: “Luulen, että voit nähdä, että hänen juhlassaan hän oli raivoissaan.

Mutta kun edessäsi on kaksi legendaa pelissä, on vaikea valittaa.

Hän sanoi: “Hän ei koskaan jättäisi Ronaldoa, hän tarvitsi jonkun muun sinne ja Cavani oli fantastinen viime kaudella. Ehkä hän ansaitsi aloittaa aikaisin.”

“Rashfordin ja Greenwoodin ottaminen penkillä, niin paljon kuin se vahingoittaisi heitä, ehkä toistaiseksi joukkueen tasapainon kannalta, he näyttivät todella hyvältä tänään ja Rashford tekee varmasti maalin penkiltä.”

Entinen Unitedin ja Englannin keskikenttäpelaaja uskoo, että suoritus merkitsee “isoa askelta eteenpäin” hänen entiselle seuralleen ennen heidän kovaa kilpailijaansa Manchester Cityä.

Hargreaves vastasi, onko Solskjaerin joukkueen valinta Unitedin suunnitelma jatkossa: “Mielestäni heidän päästettyjen maalien määrä on otettava huomioon, vahvistin heitä puolustuksessa.

Mutta tärkeämpi kysymys on, että he saivat Manchester Cityn Oued Traffordilla viikonloppuna. Sinulla ei ole liikaa palloa ja olet liian syvä. Puolusti seitsemän ja sitten Bruno [Fernandes]Cavani ja Ronaldo.

Toimiiko tämä Cityä vastaan? nähdään. Mutta mielestäni tämä päivä oli iso askel eteenpäin.

Harry Kane tarkastelee Tottenhamin tappiota Manchester Unitedia vastaan

Kane leikkasi turhautuneen hahmon edestä (Kuva: GETTY)

Hargreaves on kritisoinut Tottenhamin “hirvittävää” tarjousta ja kehottanut Harry Kanea “johtamaan edestä” ohjatakseen seuran nykyisestä huonovointisuudestaan.

He tekivät vain yhdeksän maalia kahden divisioonan parhaan hyökkäävän pelaajan kanssa Kane and Sonissa [Heung-min]Hargreaves jatkoi.

“Ei laukauksia maaliin tänään, mielestäni se oli kauheaa. Tällaisen pelaajalaadun ja huonon pelin vuoksi ei ole ihme, että fanit buutivat.

“Harry Kanen kehonkieli… ei näyttänyt uskovan siihen, mitä he tekivät.

Sinulla voi olla hetkiä, jolloin epäilet, mutta jos olet kapteeni ja joukkueen paras pelaaja, hänen on oltava edessä ja keskellä.

Näimme Cavanin ja Ronaldon, heidän panoksensa ja energiansa otteluun, ja he ovat paljon vanhempia kuin Harry. Hän ei näyttänyt uskovan, mitä he tekivät.

“Vaikka hän ei usko, koska johtajan on johdettava edestä.”

LISÄÄ: Cristiano Ronaldo erotti Manchester Unitedin kriitikot voitettuaan Tottenhamin

Lisää: “Voit loukata minua vielä!” – Ole Gunnar Solskjaerilla on täydellinen vastaus, koska fanit keskeyttivät ottelun jälkeisen haastattelun(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts