Tottenham harkitsee Nuno Espirito Santon potkua välittömästi Man Unitedin tappion jälkeen

Tottenham harkitsee Nuno Espirito Santon potkua heti Manchester Unitedin häviämisen jälkeen

Portugalilainen valmentaja oli fanien buukuttu lauantain tappion aikana (Kuva: GETTY)

Raporttien mukaan Tottenham harkitsee Nuno Espirito Santon potkua heti lauantain Manchester Unitedin tappion jälkeen ja käy hätäneuvotteluja keskustellakseen tilanteesta.

Pohjois-Lontoon seura kärsi terveellisen 3-0 kotitappion paineen alaisena olevalle puolelle – joka itse teki viisi maalia viimeksi Liverpoolia vastaan ​​- valmentajan buuattua ottelun aikana.

Hänen päätöksensä erottaa Lucas Moura kohtasivat pilkaukset ja laulut “Et tiedä mitä olet tekemässä”, kun taas jotkut fanit lauloivat “We want Nuno out” Unitedin tekemän kolmannen maalinsa jälkeen.

Nuno Espirito Santo Tottenham Hotspur - Manchester United -ottelun aikana - Englannin Valioliiga

Nuno leikkasi surkean hahmon, kun Tottenham voitti Unitedin 3-0 (Kuva: GETTY)

Tulos vahvistaa kauden valitettavan alun Spursille, joka on jo hävinnyt neljä Lontoon derbyä tällä kaudella häntä vastaan. Chelsea, Crystal Palace, West Ham ja Arsenal.

Vaikka Tottenham on vain kaksi pistettä neljän parhaan joukosta, se on hävinnyt tällä kaudella viisi peliä, yli 18. sijalla oleva Leeds, ja sillä on 7 maalin ero – vain kolmella alimmalla on huonompi tulos.

Tottenham kärsi myös nöyryyttävän tappion Vitesseä vastaan ​​Euroopan liigassa, kun taas jalkapallon tyyliin liittyy vakavia kysymysmerkkejä.

tällä hetkellä lennätin Hän kertoi, että Tottenhamin hierarkia käy sunnuntaina hätäneuvotteluja Nunon tulevaisuudesta ja he harkitsevat vakavasti portugalilaisen valmentajan irtisanomista nyt.

Vaikka puheenjohtaja Daniel Levy on joutunut arvostelun kohteeksi Spursin huonosta aloituksesta, hän uskoo, että lopullisen päätöksen Nunon tulevaisuudesta tekee jalkapallon uusi toimitusjohtaja Fabio Paratici.

Levy sanoi viime kauden lopulla, mitä hän haluaa uudelta valmentajalta: “Olemme täysin tietoisia tarpeesta valita joku, jonka arvot heijastavat mahtavan seuramme arvoja ja palata jalkapallon pariin. me olemme. Tunnettu – vapaasti virtaava, hyökkäävä ja viihdyttävä – samalla kun haluamme nähdä nuorten pelaajien menestyvän akatemiastamme kokeneiden kykyjen rinnalla.

Tottenham Hotspur - Manchester United - Englannin Valioliiga

Tottenham ei onnistunut yhtäkään laukausta maaliin Unitedia vastaan ​​(Kuva: Getty)

Mutta Tottenham pelaa nyt luultavasti huonompaa jalkapalloa kuin Jose Mourinhon johdolla, sillä hyökkääjä Harry Kane on pudonnut merkittävästi ja joukkue pelaa ilman selkeää suunnitelmaa tai filosofiaa.

Mikäli Spurs päättäisi irtisanoa Nunon, he toivovat, että heidän korvaajan etsimisensä sujuu paljon sujuvammin kuin kesällä, sillä Antonio Conten ja Brendan Rodgersin kaltaiset hylkäävät entisen Wolverhamptonin pomonsa.

Kysyttäessä työstään Nonoo itse sanoi eilen: “Ajattelen vain seuraavaa ottelua ja seuraavaa harjoitusta. Ei ole sanoja, jotka ratkaisevat tilanteen. Kun he [the fans] Et näe joukkueen pelaavan niin kuin he odottavat saavansa buutia. Luulen, että pelaajat ovat parempia, ja meidän tehtävämme on muuttaa tunnelmaa.

lisää: Nuno Espirito Santo vastaa Tottenham-fanien touhuihin Manchester Unitedin tappion aikana

LISÄÄ: Roy Keanella on taipumus “tylsään” ja “huonoon” Tottenham Hotspuriin voitettuaan Manchester Unitedin.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts