Harry Kane muuttaa siirtosuunnitelmaa Antonio Conten saapuessa Tottenhamiin

Harry Kanea vahvisti Antonio Conten saapuminen Tottenhamiin

Harry Kane tukee Antonio Conten saapumista Tottenhamiin (toimintakuva Reutersin kautta)

Raporttien mukaan Harry Kane on valmis jäämään Tottenhamiin Antonio Conten saapumisen jälkeen.

Tottenham eteni nopeasti sen jälkeen, kun Nuno Espirito Santo erotettiin alle 48 tuntia heidän 3-0-tappionsa jälkeen Manchester Unitedille viikonloppuna, ja nimitti Conten uudeksi valmentajakseen tiistaina.

Samaan aikaan Kane on kamppaillut päästäkseen huipulle tällä kaudella, kun hän ei onnistunut varmistamaan siirtymistä Manchester Cityyn kesän siirtoikkunassa.

28-vuotias pelaaja on tehnyt vain yhden maalin seitsemässä viimeisessä Valioliiga-ottelussaan, kun taas Tottenham on hävinnyt viisi seitsemästä viimeisestä liigaottelustaan.

Englannin kapteeni halusi lähteä Tottenhamista parantaakseen mahdollisuuksiaan voittaa mestaruus, mutta City kieltäytyi täyttämästä hyökkääjän hintapyyntöä, joka ylitti 100 miljoonaa puntaa.

mukaan aurinkoKane on nyt iloinen Spursin päätöksestä tuoda Conte seuraan ja on valmis luopumaan toisesta tarjouksesta liittyä Cityyn.

Antonio Conte valvoi Tottenhamin harjoittelua torstaina

Antonio Conte ohjasi Tottenhamin harjoittelua torstaina (kuvat)

Kane, jota Spurs-fanit buuttivat lauantain tappion aikana Manchester Unitedille, haluaa johtaa joukkueen uutta aikakautta Conten johdolla.

Italialainen valmentaja valvoi harjoittelua tiistaina, kun hän on matkalla ottamaan johtoon Tottenhamin kohtaamisesta Vitesseä vastaan ​​torstain Eurooppa-liigan konferenssissa, mikäli hänen viisuminsa on hyväksytty siihen mennessä.

Tottenham Conte lupasi ison budjetin tammikuun siirtoikkunalle parantaakseen joukkuetta.

Fiorentinan hyökkääjän Dusan Vlahovicin uskotaan olevan yksi Conten kohteista, kun taas Italiassa kerrotaan, että Tottenham on lähellä sopimusta Frank Keseyn kanssa ilmaisesta siirrosta Milanosta kauden lopussa.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts