Arsenalin ikoni Ian Wright myöntää olevansa kateellinen Antonio Conten muuttamisesta Tottenhamiin

Brentford - Arsenal - Englannin Valioliiga

Ian Wright on suuri Antonio Conten fani (Kuva: GETTY)

Arsenalin mestari Ian Wright on myöntänyt olevansa kateellinen Tottenhamin Antonio Conten nimittämisestä.

Johtettuaan Chelsean Valioliigan mestaruuden ja FA Cupin voittamiseen Conte liittyi sitten italialaiseen jättiläiseen Inter Milaniin vuonna 2018, kun hän johti Nerazzurrin kunniaan Serie A:ssa vasta toisella kaudellaan seurassa.

52-vuotias jätti Interin kesällä seuran taloutta koskeneen kiistan jälkeen, ja hänet on liitetty välittömään paluuseen Tottenhamin johtoon.

Mutta Italian presidentti on sittemmin paljastanut, että hän ei liittynyt Pohjois-Lontooseen tuolloin, koska hän oli edelleen “liian emotionaalisesti sekaantunut” entiseen joukkueeseensa.

Wolvesin entisen pomo Nunon johdolla Tottenhamin Espirito Santo aloitti kauden kolmella peräkkäisellä Valioliigan voitolla.

Sittemmin he ovat kuitenkin voittaneet vain kaksi seitsemästä viimeisestä liigaottelustaan, ja sarjaan sisältyi kokonaistappio 3-1 Arsenalia vastaan.

Antonio Conte liittyi Tottenhamiin tiistaina (Kuva: Getty)

Pettymys ja joukkueen huono suorituskyky johtivat siihen, että Tottenham potkaisi Santon ja korvasi Conten aiemmin tällä viikolla.

Arsenalin entinen hyökkääjä Wright kertoi, mitä mieltä hän oli nimityksestä Näytä Kelly ja Wright Hän on mustasukkainen”.

En väitä, etteikö managerimme tee asioitaan, mutta hän on todella kateellinen ja iloinen heidän puolestaan. Hän on korkeimman tason manageri.

Tottenham, joka on tällä hetkellä Valioliigan taulukossa yhdeksänneksi ja kolme sijaa kaksi pistettä Arsenalia jäljessä, toivoo saavansa umpeen eron matkustaessaan Evertoniin sunnuntaina.

Lisää: “Ei mahdollisuutta!” Arsenalin mestari Paul Merson on varoittanut Tottenhamin uutta manageria Antonio Contea

LISÄÄ: Mikel Arteta paljastaa pääsyyn, miksi hän solmi Arsenal-tähti Aaron Ramsdalen kesällä

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts